2013. szeptember 6., péntek

Megjött a postás...

...és ezeket hozta.
A fenti cuccokról eddig nem nagyon írtam, ráadásul ezek egyrésze nem is megy önmagában.
Lássuk csak:
Bal oldali nagy panel:
Egy moduláris UV levilágító világító modulja. Moduláris, mert 6db ilyen kell egy A4-es cucchoz. Moduláris, mert 3 féleképpen ültethető be és pont a háromféle beültetésből 2-2 adja a teljes felületet. Moduláris mert elvileg bármennyi összefűzhető belőle, a korlátot a nagyfeszültségű tápegység adja ami jelen esetben kb. 50V lesz. Ami hiányzik az a táp terve (Trafó + Graetz + TL783 nagyfesz LDO + valami 3,3V-os buck konverter), valamint a félkész MSP430-as időzítő.
Jobb oldali felső panel:
Egy kollégám tervezett egy fejhalgató erősítőt. Én terveztem hozzá egy nyákot. A panel csak mono, így volt olcsón gyártható. Hiányzik hozzá egy tápterv. Valami audiofil jellegű dolgot fogok keresni, meg kéne valami hangerőszabályzó, ami a véglegesben esélyesen egy ALPS Blue Velvet lesz. Egyenlőre összedobok belőle egy NE5532/NE5534-ből álló darabot, a véglegeshez viszont itt van némi AD8610 meg AD826.
Jobb oldali alsó, fehér panel:
Tulajdonképpen nem panel, hanem panelek. Háromféle LEDes villogó. Kettő ennek a cikknek a fizikai megjelenése. Az egyik 4 sorbarakott lego kocka méretű, elvileg rendőrségi villogő akar lenni a gyereknek. A másik meg kulcstartó méretű. A kulcstartósból van még egy terv. Az uC vezérelt és RGB LED-es. Ez utóbbi panelen akarom kipróbálni az itt vázolt SBW programozó csatlakozót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.