2017. október 4., szerda

Fake RF-ID 2.

Kaptam e-mail-t, felhívtak telefonon és elnézést kértek a késői RMA válaszért. Láthatóan olvasták amit írtam. Ma vissza is vittem a cuccot.
Azt gondolom, az ügy részemről lezárva.
Az ügy tanulságai számomra:
1. Ha sürgős projectem van és megvan az esélye, hogy olyasmit kell rendelnem hozzá, aminél nem kizárható, hogy hamisított termék jöjjön, több forrásból fogom megrendelni. Ha itt is így jártam volna el, akkor talán bele fért volna a projectbe, hogy saját RF-ID olvasót használjak.
2. RF-ID-s cikkem érte el a blogom eddigi legnagyobb látogatottságát. Ez kicsit elszomorít. Az, hogy mindenkit jobban érdekel a balhé, mint a sikeres megoldások.

4 megjegyzés:

  1. Nahallod. A kereskedelmi médiák megformálták az agyakat :-D

    VálaszTörlés
  2. Nézd meg, a másik cikkre honnan érkezett a sok látogató! Szerintem nem a "balhé" kedvéért jöttek sokan, hanem kikerült a poszt valami látogatottabb oldalra. Ahogy most ez a poszt a hwsw.hu egyik ajánlójába.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem. A facebookról, gondolom az Arduino csoportból. A hwsw blogroll-on hosszú évek óta rajta vagyok. Egyszer tartottam egy előadást egy hwsw konferencián, azóta.

      Törlés
    2. Hát akkor nem tudom. Én életemben először jártam itt, a hwsw-t sem látogatom túl gyakran, de régebben ott naponta megfordultam és nem emlékszem rád. Na mindegy, csak egy ötlet volt.

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.